Ostvarivanje rezultata

Jasni ciljevi.
Visoki standardi.
Uvećanje vrednosti kompanije.

Vidovdanska priznanja za najbolje učenike

Dan 28. jun predstavlja značajan datum, kako za učenike opštine Kosjerić koji sumiraju svoje rezultate u obrazovanju, tako i za našu kompaniju, jer se i ovim povodom stara da posvećenost školskom uspehu, neprekidnom razvoju i usavršavanju bude prepoznata i nagrađena.
 
S obzirom da je predanost učenju i širenju znanja i veština – jedna od korporativnih vrednosti Titan Cementare Kosjerić, naša kompanija svojim primerom nastoji da motiviše mlade na neprekidno izgrađivanje puta ličnog i profesionalnog razvoja. Stoga smo i ove godine pripremili priznanja i vredne nagrade za najvrednije učenike u školama sa područja opštine.U Osnovnoj školi „Mito Igumanovićˮ za đaka generacije izabrana je Tijana Nikolić, drugo mesto u rangu najboljih učenika osmog razreda zaslužio je Andrija Jakovljević, dok je treću poziciju u ovoj kategoriji zauzeo Đorđe Milićević. Zbog plasmana na republička takmičenja iz raznih predmeta, nagrađeni su: Milinko Miletić, učesnik takmičenja iz fizike, Milena Rakić, koja se takmičila iz biologije, kao i učenice: Tijana Tomić, Nevena Višnjić, Milica Jovanović i Tijana Nikolić – učesnice Književne olimpijade. Nagrađena je i ekipa u streljaštvu, koju čine: Đorđe Savić, Nataša Jezdović, Lazar Milić i Andrija Dimitrijević. Najuspešnija učenica na Smotri recitatora bila je Nina Mijailović.

Titulu najuspešnijeg malog maturanta u Osnovnoj školi „Jordan Đukanovićˮ na Vardi ponela je Emilija Marinković, drugoplasirana učenica je Bojana Radovanović, a treće mesto pripalo je Milici Milićević.
 Značaj učenja i znanja Tehnička škola je i ove godine afirmisala izborom najboljih učenika svakog razreda. Najuspešniji su: Ognjen Petronijević (I razred), Marko Milović (II razred), Milan Mladenović (III razred), kome je dodeljena i nagrada za osvojeno prvo mesto na Republičkom takmičenju iz elektronike, i Aleksandra Todorović (IV razred). Za đaka generacije proglašen je Svetozar Miletić, maturant elektrotehničkog smera.
< nazad na sve vesti