Ostvarivanje rezultata

Jasni ciljevi.
Visoki standardi.
Uvećanje vrednosti kompanije.

Svesrdna podrška Titana za prve profesionalne korake

 

Društveno odgovorno poslovanje, gradivni element Titanove ideje vodilje, neprestano se potvrđuje poštovanjem prema lokalnoj zajednici i podrškom njenom razvoju. U tom smislu, naročit doprinos kompanija ostvaruje tako što u svojoj organizaciji omogućava srednjoškolcima, studentima i diplomcima da realizuju stručnu praksu i da u neposrednom radu steknu nova znanja i iskustva koja će im koristiti u budućoj karijeri. Predviđen za profesionalni razvoj mladih kadrova iz Kosjerića, tromesečni program „Znanje za izazove – gradimo kulturu neprekidnog učenja“ pruža šansu za primenu fakultetskih znanja, kroz upoznavanje sa poslovnim procedurama, sprovođenjem propisa i konkretnim radnim zadacima.

 

 

Na osnovu ovogodišnjeg, u maju otvorenog konkursa za osposobljavanje akademaca različitih obrazovnih profila u TCK, sveobuhvatnom procenom biografija, motivacionih pisama i intervjua sa kandidatima u užem izboru, izabrano je 7 polaznika, koji su kroz Uvodni program upoznati sa funkcionisanjem svih organizacionih jedinica kompanije, a zatim raspoređeni na mesta za koja su konkurisali.
 
Program stručne prakse u TCK već dve godine pruža mladim ljudima više od očekivanja, što su potvrdili i kandidati ovogodišnje selekcije kojima je bila čast da svoje prve poslovne korake preduzimaju u Titanu, prepoznatljivom i po otvorenosti za profesionalnu praksu mladih kadrova, kako bi što više studenata i diplomaca imalo šansu da unapredi svoje profesionalne sposobnosti i stekne značajno radno iskustvo.

 

< nazad na sve vesti