Ostvarivanje rezultata

Jasni ciljevi.
Visoki standardi.
Uvećanje vrednosti kompanije.

Obrazovanjem gradimo lestvicu napretka

Đaci u Kosjeriću imaju čast da njihova zalaganja i dobre rezultate u učenju redovno prati, podstiče i nagrađuje svetski renomirana privredna kompanija – Titan Cementara Kosjerić. U realizaciji mnogih školskih manifestacija, takmičenja, projekata i edukativnih programa neizostavna je podrška Cementare, koja među mladima promoviše značaj obrazovanja i stalnog usavršavanja, a istovremeno deluje kao uzor poslovnog sistema, uređenog na principima posvećenosti, kontinuiranog  napredovanja i društvene odgovornosti.

 


Ponos najboljih učenika zbog ostvarenih uspeha, svake godine uvećava TCK vrednim vidovdanskim nagradama, ukazujući da se prosvećivanjem gradi lestvica ličnog i profesionalnog razvoja. Takvom afirmacijom zalaganja i znanja okončana je i ova nastavna godina. Istaknuti đaci svih škola sa područja Opštine dičili  su se čestitkama i poklonima Titan kompanije.


U Osnovnoj školi „Mito Igumanović” za đaka generacije je izabran Đorđe Gligorijević, dok su drugo i treće mesto, u rangu najboljih učenika osmog razreda, zaslužili Lazar Bogdanović i Ružica Radović. Zbog učešća na republičkim takmičenjima tokom školske 2014/15. godine, nagrađeni su: Hristina Milačić, Božana Kovačević, Nemanja Grujović, Isidora Mitrović, Đorđe Savić, Sara Vuković, Vasilije Antović i Nemanja Radosavljević.

 

 

Za najuspešnije male maturante u Osnovnoj školi „Jordan Đukanović” na Vardi, proglašeni su: Marija Purković, Dušan Jovanović i Danijela Subašić.

Tehnička škola bira najbolje učenike svakog razreda, pa su u ovoj godini nagrađeni: Marko Milović (I razred), Nikola Tomić (II razred), Svetozar Miletić (III razred), Filip Aleksić (IV razred) i Danijela Lučić (đak generacije).


Javnim vrednovanjem najboljih učenika, Titan Cementara Kosjerić potencira važnost školskih institucija i obrazovnih procesa koji edukacijom i vaspitanjem otvaraju puteve ka perspektivnim zahtevima modernog sveta.

 

 

< nazad na sve vesti