Ostvarivanje rezultata

Jasni ciljevi.
Visoki standardi.
Uvećanje vrednosti kompanije.

Dani Titan Cementare Kosjerić

Naša fabrika ove godine obeležava 37 godina rada, a „rođendan” kolektiva je uvek prilika za druženje sa saradnicima i prijateljima. Prvi dani proleća, već tradicionalno, donose građanima Kosjerića Sportske dane, u organizaciji Cementare, kao svojevrsnu manifestaciju zdravog duha i zajedničkih pozitivnih interesa Titan kompanije i naše sredine.Ove godine, od 30. marta do 5. aprila, u raznim sportskim i rekreativnim aktivnostima, učestvovalo je više od 300 sugrađana. Planinarska akcija, sa velikim brojem poklonika, izvedena je uz podršku Planinarskog društva „Subjel”, dok su uzbudljive turnire u šahu, stonom tenisu, pikadu, odbojci i malom fudbalu, sa puno entuzijazma organizovali naši zaposleni,
u saradnji sa Opštinom Kosjerić. Ističemo značaj volonterskog zalaganja predstavnika kosjerskih sportskih klubova koji su doprineli da vrednosti fer-pleja, pozitivne energije i entuzijazma promovišu Kosjerić kao mesto druželjubive atmosfere. Posebne zasluge pripadaju Ljubiši Đokiću, referentu za sport Opštine Kosjerić, kao i ekipi Radio Kosjerića, zbog nesebične podrške u realizaciji sportskih događaja.

Pobednici Sportskih dana TCK 2013:
1. mesto u fudbalu: ekipa Luna Elektrolux
1. mesto u odbojci: ekipa KUD „Maksim Marković”
1. mesto u pikadu: ekipa KUD „Maksim Marković”
1. mesto u stonom tenisu: Mario Đukanović
1. mesto u šahu: Predrag Đoković

Proslava povodom Dana fabrike, priređena je 6. aprila, u Hotelu „Olimpik”. U prisustvu zvanica, rezimirani su poslovni rezultati i istaknuta strategija daljeg razvoja, ali i ovoga puta nisu izostali zabava i druženje. Dobro raspoloženje kolege su podelile sa gostima iz lokalne zajednice: opštinskih službi, organizacija i sportskih klubova. Još jednom je potvrđeno nastojanje naše kompanije da neprekidno ulaže u dobru saradnju i podsticajnu komunikaciju sa svojim okruženjem.

Na svečanosti povodom Dana Titan Cementare Kosjerić, redovno dodeljujemo nagrade za najbolje predloge u oblasti poboljšanja bezbednosti i zdravlja na radu. Nosioci ovogodišnjih priznanja su Miroslav Jovanović, Žarko Maksimović i Slobodan Krsmanović. Ove godine smo prvi put nagradili i najbolju ideju za poboljšanja u sektoru zaštite životne sredine, koju je dostavio kolega Žarko Maksimović.

Dobitnici jubilarnih nagrada za dosadašnji neprekidni rad u Titan Cementari Kosjerić

10 godina:
Miroslav Jovanović
Gordana Gavrilović
Nina Vasović-Mijačević
Biljana Nikolić-Stanić
Jelena Ćebić
Vladimir Vujić
Željko Velebit
Miloš Radojević
Saša Radivojević
Dragan Marković

20 godina:
Blagoje Savić

25 godina:
Milijan Tomić
Milivoje Nikić
Zorica Đurić
Milijan Marinković
Zdravko Dragović
Vidan Đurović
Dobrosav Ostojić
Darko Marić
Zoran Arsenijević
Goran Ignjatović
Ivan Marković

30 godina:
Dragan Živković
Ljubomir Mladenović
Dragan Joksimović
Slobodan Matijević
Obrad Mitrović
Milutin Savić
Obrad Arsenijević
Ranisav Marković
Gordana Mitrović

35 godina:
Novica Marković
Petar Marić
Rade Arsenijević
Janko Todorović
Petar Grbić
Mile Popović
Leko Višnjić
Miloš Živković
Ljubivoje Lučić
< nazad na sve vesti