Ostvarivanje rezultata

Jasni ciljevi.
Visoki standardi.
Uvećanje vrednosti kompanije.

Za moj Kosjerić – TCK raspisuje konkurs za najbolji lokalni projekat

Titan Cementara Kosjerić objavljuje konkurs sa ciljem da se izaberu i nagrade najbolji projekti na teritoriji Opštine Kosjerić, koji će unaprediti kvalitet života građana Kosjerića i predstavljati dugoročan podsticaj svima da se uključe i zajedno doprinesu ostvarenju boljih uslova za život.

Konkurs je raspisan iz sledećih oblasti: Kultura (promocija kulturnih dešavanja i projekata od lokalnog i eventualno šireg značaja), Ekologija (unapređenje zaštite životne sredine i podizanje ekološke svesti), Obrazovanje (unapređenje uslova obrazovanja). Glavni kriterijumi izbora najboljeg projekta su: usmerenost na rešavanje realnih problema građana, ostvarivanje konkretnih prednosti za građane, kao i usaglašenost projekta sa vrednostima TITAN Cementare Kosjerić i Strategijom razvoja Opštine Kosjerić.


Konkurs će trajati od 18. februara do 15. marta 2013. godine. Dobitnici će biti proglašeni na svečanoj ceremoniji i dodeli nagrada 31. marta, dok ukupni budžet za nagrađivanje najbolje ocenjenih projekata iznosi 10.000 evra. Pravo učešća imaju nevladine, neprofitne i humanitarne organizacije kao i udruženja građana i institucije registrovane na teritoriji Opštine Kosjerić.

Uslove i ceo tekst konkursa možete pronaći ovde.    





< nazad na sve vesti