Ostvarivanje rezultata

Jasni ciljevi.
Visoki standardi.
Uvećanje vrednosti kompanije.

Vidovdanske nagrade za najbolje učenike


Na tradicionalnoj Vidovdanskoj proslavi, koja obeležava završetak školske godine, najboljim učenicima sa područja naše opštine dodeljene su nagrade za ostvarene uspehe. Ovo je događaj na kome Titan Cementara Kosjerić ima još jednu priliku da istakne svoje uverenje da su posvećenost i ulaganje ključ za postizanje dobrih rezultata, a ujedno  potvrđuje i dobru komunikaciju koju imamo sa prosvetnim ustanovama u okruženju.

U Osnovnoj školi „Mito Igumanović“ za odličan uspeh, prvu nagradu ravnopravno su podelile Đurđica Marić i  Slađana Filipović, dok je drugu nagradu zaslužila Sofija Jovanović. Osim tri učenice pred kojima je mala matura, za učešće na republičkim takmičenjima tokom školske 2010/2011. godine, nagrađeni su: Đurđina Pavlović, Milovan Grbić, Mario Đukanović i Aleksandra Jovanović.

Najbolji „osmaci“ Osnovne škole „Jordan Đukanović“ na Vardi, ove školske godine bili su: Jovana Vukosavljević, Jovana Ćebić i Marko Stefanović, koji su od nas takođe dobili vredne nagrade.

Tehnička škola Kosjerić primenjuje tradiciju nagrađivanja najboljih učenika u svakom razredu, pa su za najbolje proglašeni: Sara Mitrović (I razred), Milica Radojević (II razred), Saša Đokić (III razred) i Vesna Mladenović (maturant).


< nazad na sve vesti